Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bátaszéken egy parkolóból tolató sofőr volt figyelmetlen, míg Szekszárdon két tolató autó ütközött össze. Hőgyész térségében egy vaddal ütközés történt, Kaposszekcsőnél egy útszéli táblát döntött ki egy figyelmetlen autós. Tengelic és Júliamajor között két- Júliamajorból elszabadult – ló futott az útra. Egy Tengelic irányából érkező autó sofőrje, hogy az ütközést elkerülje jobbra kormányzott, így az árokba hajtott.


Nagydorogon négyen sérültek meg a 6232-es úton egy balesetben a hétvégén. Egy velencei nő közlekedett autóval a Petőfi utcában Paks irányából Sárszentlőrinc irányába. A Petőfi utca és a 63-as számú út kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta az ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező! jelzőtábla utasítását és behaladt az útkereszteződésbe. Mivel nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező teherautó részére, összeütköztek. A személyautó a Kossuth téren található villanyoszlopnak, majd egy virágtartónak csapódva állt meg. A kocsiban mindenki használta a biztonsági övet, a sofőr és három utasa is könnyebben sérült.

Szekszárdon egy, míg Dombóváron két egyszerre tolató sofőr volt figyelmetlen. Történt két vaddal ütközés, mindkettő a 65-ös számú főúton Szakály illetve Iregszemcse közelében.