1 év
Február 20-án Hamburgban lépett fel a népszerű rapper és énekesnő, Lizzo, aki a koncertje közben a Rammstein egyik legismertebb dalából, a Du Hast-ból idézett, de néhány egyéb német szót is említett, amiket valószínűleg aznap tanult meg.
 

 
Az erről készült videó futótűzként terjed a TikTok-on, még maga az énekesnő is kommentelt hozzá egy mosolygó emojit, a feltöltő pedig így fogalmazott a leírásban: "Lizzo németül beszélt és Rammstein-t adott elő, méghozzá az Oma (a szó nagymamát jelent) verziót. Nemrég tanulta meg ezt a szót, ezért szőtte bele a szövegbe."
 
A közönség odavolt Lizzo produkciójáért, ami az interneten is sok pozitív visszajelzést kapott, egy Twitter-felhasználó például így írt róla: "most láttam egy videót, amelyben Lizzo Rammstein-t énekelt. Sosem gondoltam volna, hogy ez a két világ valaha is keveredni fog, de nagyon adom!"

@jacquelinekirchhoff Germany = Rammstein ???? she had just learned how to say "Oma", that's why she incorporated it #lizzo #rammstein #germany #german #funny #concert #thespecialtour #specialtour #tour @lizzo @Rammstein ? Originalton – Jackie (Taylor’s Version)