Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Madonna jól érzi magát – áll egy friss, szűkszavú közleményben. Az énekesnő még júniusban szorult kórházi kezelésre egy bakteriális fertőzés miatt, intenzív osztályon is volt. A pop királynője azóta gyógyulóban van, de rajongók mégis aggódnak.

Guy Oseary – Madonna korábbi menedzsere – még a nyár elején, a kórházba kerülés után nem sokkal jelentette be, hogy elhalasztják a júliusban kezdődő turné indulását. A héten pedig jött az információ, hogy az észak-amerikai átütemezett időpontok az eredetileg bejelentett európai dátumok után lesznek. A megvásárolt jegyek érvényesek maradnak, de az átszervezés miatt néhány előadás így is elmarad.

Tulsában, Nashvilleben, San Fransicoban, Las Vegasban és Phoenixben biztosan elmarad Madonna koncertje, a rajongók a jegyek árát visszakapják. Madonna sajnálja a történteket és főleg az azokkal járó kellemetlenségeket, és bízik benne, hogy a jövőben maximálisan ki tudja elégíteni rajongói elvárásait.

A rajongók pedig tovább aggódnak, amelyre főként az elmaradó koncertek adnak okot. Sokan kételkednek abban ugyanis, hogy csupán logisztikai problémák vétózták meg a koncertshowkat. Felröppent pletykák szerint Madonna egészségügyi állapota nem teszi lehetővé ennyi előadás megtartását.

A pletykák ellenére a tény az, hogy – természetesen a tervek szerint – Madonna turnéja négy teltházas fellépéssel indul idén októberben Londonban. Ezután Belgium, Dánia, Svédország, Spanyolország, Portugália, Németország, Olaszország és Hollandia jön. Észak-Amerikába december 13-án kezd Madonna, Brooklynban.

photo: Getty Images