Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A KSC U14-es csapata kedd délután a Dienes Valéria Általános Iskola tornatermében – a hétvégi bajnoki fordulóra készülve – felkészülési mérkőzést játszott az MTK Budapest együttesével.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – MTK BUDAPEST 116-16 (32-4, 27-4, 41-4, 16-2)

SZEKSZÁRD: HENCSIK 24/3, SZABÓ 18, Csapó 12, Schiefer 2, Varga 2. Csere: KOLLÁR 20/3, Kófiás 10, MAKOVICS 10, Pomsár 8, Horváth 6, Rácz 4, Kovács. Edző: Harsányi Mária, Szabóné Kovács Andrea.

“Kedden 15 órai kezdettel a Dienesben edzőmérkőzést játszottunk az MTK serdülő csapata ellen. Jöttek megnézni az Euroliga meccset, és meghívtuk őket előtte egy felkészülési találkozóra. Bár ők a regionális bajnokságban szerepelnek, ez nekünk egy nagyon jó felkészülési lehetőség volt a hétvégi serdülő fordulóra. Tudtuk gyakorolni a támadás- és védekezésbeli szisztémáinkat, emellett minden játékosomnak sok játékidőt tudtam biztosítani. Végül magabiztos győzelmet arattunk a fővárosi csapat ellen. Köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat!”

 

Kép: kscszekszard.hu