Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2023.” című  és a „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2023.” című pályázatok célja a civil szervezetek alapcél szerinti közösségteremtő, a közösség érdekében végzett tevékenységéhez kapcsolódó költségeinek biztosítása. 

„Fontos cél a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése a működési költségeihez való hozzájárulás, illetve szakmai programjai megvalósításának támogatása révén”

– írja közösségi posztjában a Tolna Megyei Civil Szolgáltató Központ.

A pályázatok beadási időszakai

  • Az elsőként megnevezett „működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítása” pályázat tekintetében: 2022. október 3. 10.00 – 2022. november 2. 14.00 között.
  • A „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2023.” című pályázati kiírás tekintetében: 2022. október 17. 8.00 – 2022. november 16. 14.00 között.

A pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. látja el. A  pályázatokat a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszeren keresztül (NIR) lehet benyújtani.
 

(fotó:pixabay)