2 hét

Nemzeti Csapatbajnokság 2.osztály, Budapest. Az Alisca Darts folytatta szereplését. A remekül sikerült első forduló után továbbra is az első osztályba való feljutás a cél.

Ezt a fordulót is győzelmekkel kezdték

A Hírös Hunok II. számú csapatát 9-2 arányban, a Phoenix DSE csapatát pedig 9-4-re győzte le. A következő mérkőzésen a szegedi Sun City csapata következett.

„Sejthető volt, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, 9-1-es zakóra azért nem számított a csapat. A vereség után nem sok idő jutott a felocsúdásra. A tavaly még I. osztályban szereplő Békéscsaba következett”

– írja a Szekszárdi Sportközpont közösségi posztjában. A csapatnak gyorsan sikerült túltennie magát az előző mérkőzésen és 9-5-re győzni tudott.

Ekkor következett a nap legküzdelmesebb mérkőzése a Vecsés SE csapata ellen.

Fej-fej mellett haladtak

8-8-as állásnál kijátszás következett. Adorján Ádámnak, Papp Rajmund ellen kellett megnyernie a döntő leget a mérkőzésért. A bullradobás Adorjánnak sikerült jobban. A végjátékban fontos szerepe volt az első pályának, itt is mindvégig kiélezett csata zajlott, melynek végén a szekszárdi csapat örülhetett.

"A debreceni Arany Bikák csapata ellen állt tábla elé utolsó mérkőzésén az Alisca Darts. A fáradtság a mieinken jött ki jobban a nap végén, messze formán alul játszott az egész brigád, melynek következtében 9-3-as vereséget szenvedett.”

Alisca Darts II.o.

  • Adorján Ádám (Csapatvezető)
  • Haáz Gergő
  • Fehér János
  • Juhász Ádám
  • Sára Krisztián
  • Nemes Dávid
A harmadik, egyben záró fordulót a 2. helyről várja az Alisca Darts. A cél legalább a 2. hely megőrzése az első osztályba kerülésért.