December 2-án délelőtt anyagi káros baleset történt Paks külterületén. Egy férfi közlekedett autóval a 6-os számú főúton, amikor Budapest felől Pécs irányába haladva előzés során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét. Az egyenetlen, vizes úton megcsúszott és a jobboldali partoldalra sodródott, majd ott a jármű felborult, végül kerekein állt meg.


Személyi sérüléses baleset történt pénteken. Egy nő és utasa közlekedett autóval a 6534-es számú mellékúton, amikor a Bonyhád, Kossuth utca és 6534-es számú mellékút STOP táblával szabályozott útkereszteződésében megállt. A mögötte lévő sofőr nem figyelt, hátulról az álló kocsinak ütközött. Az első autóban a sofőr és utasa is könnyebben megsérült.

Szekszárdon is történt egy „utolérés”, de ott senki nem sérült meg. Bonyhádon egy esetben az elsőbbséget nem adta meg egy autós, Pakson pedig egy parkolói koccanás történt.

Vasárnap Nagydorog közelében történt egy anyagi káros baleset. Egy nagydorogi nő a 6232-es számú út 13-as kilométerszelvényéhez becsatlakozó földes úton közlekedett autóval Nagydorog irányába, de a kereszteződéséhez érve, balra kanyarodása során -figyelmetlensége miatt – nem adott elsőbbséget a neki balról érkező, a szilárd burkolatú úton közlekedő kocsinak. Az érkező jármű sofőrje próbálta az ütközést elkerülni, jobbra kormányzott, így a vízelvezető árokba sodródott, ahol egy beton hídnak ütközött.