Egy férfi közlekedett Volkswagen Transporter típusú teherautóval Baja irányából, Pörböly irányába, amikor egy jobbra ívelő kanyarban – vélhetően a rosszul megválasztott sebesség miatt – áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő kocsinak  A balesetben a személyautót vezető férfi könnyebben megsérült.

Anyagi káros baleset történt Dombóváron a Dózsa György utcában. Az Arany János tér irányából a MÁV vasútállomás irányába közlekedett egy autóbusz, amikor a Báthori utcai kereszteződésében jobbra akart kanyarodni. Figyelmetlensége miatt rosszul választotta meg a kanyarodáshoz szükséges pozíciót, így a busz oldalával nekiütközött egy felsővezetéket tartó oszlopnak. Az oszlop beton gyámja részben megdőlt, az oszlop fa része középen megtört.

Az M9-es autóút és az 5112-es számú út körforgalmában is balesethez riasztották a rendőröket. Egy szerb férfi közlekedett egy szlovén hatósági jelzésű kocsival az 51-es számú főút irányából a 6-os számú főút irányába.  A körforgalom előtt – figyelmetlensége miatt – az autó jobb első sarkával érintőlegesen nekiütközött a körforgalom járdaszigetén kihelyezett kikerülési irányt jelző táblának, majd a körforgalomban elhelyezett útirányt jelző táblának, és útszegélyének. Az ütközésektől az autó a jobb oldalára borult, majd az útesten csúszott, a szalagkorlát állította meg. A sofőr használta a biztonsági övet, így a manőver során nem sérült meg.

Az M6-os autópályán egy ismeretlen sofőr, ismeretlen rendszámú és típusú autójával szalagkorlátnak ütközött, majd adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Szekszárdon egy sávváltás miatt keletkezett anyagi kár. A rongálódott kocsi sofőrje próbálta elkerülni az ütközést, mivel egy másik autós szabálytalanul kívánt áttérni az ő sávjába. Jobbra kormányzott, hogy az ütközést elkerülje, ekkor a padkának hajtott, amitől a jobb első kereke sérült. 

Pakson egy parkolóból kitolató autó sofőrje volt figyelmetlen, egy mögötte haladó kocsinak ütközött.