0:00
/
Megnyílnak a lehetőségek

A „CIVIL INFO – NEA 2024” című országos tájékoztató rendezvény a közelmúltban Szekszárdon várta az érintetteket.  Vármegyeháza dísztermében adtak randevút egymásnak az érdeklődők, bízva abban, hogy számos lehetőség segíti majd munkájukat a jövőben.

A Dunamenti Polgári Egyesület, mint a Tolna Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa, mint info pont is várja az érdeklődőket Tolna vármegye székhelyén. A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága munkatársai számos hasznos információval látták el a közönség tagjait.  


Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár, úgy fogalmazott:

„méretét tekintve aktív a pályázási kedv a vármegyében, ebben bíznak a következő időszakban is.”


Berta Zoltánt a Dunamenti Polgári Egyesület elnöke hangsúlyozta, számos olyan lehetőség van és nyílik meg a közeljövőben, mely az egyesületek mindennapjaihoz, a programok megvalósításhoz óriási segítséget jelent.


Célja, hogy a pályázó részére egyszerűbbé váljon a támogatási igény benyújtása: egy pályázati adatlap kitöltésével van lehetőség: kizárólag működési vagy „vegyes” (szakmai és működési költségeket is tartalmazó) pályázat benyújtására.

 A pályázati kiírások egyszerre jelennek meg 2023. október 2- án, de egyszerűsített pályázat beadására várhatóan csak október
16-tól lesz lehetőség.