Rövidesen itt vannak az ünnepek, amiket oly régóta várnak az emberek. Általában a decemberi időszakot a többség nagyon szereti, nemcsak a hó miatt, már akinek ez megadatik, mert Magyarországon például hosszú évek óta nem volt példa arra, hogy szakadjon a hó, miközben odabent szenteste bontogatjuk az ajándékokat.

Fiatalabb korunkban ez még természetes volt, és különleges hangulatot adott a napoknak. Ehhez már utaznunk kell, bár az megint más, nem olyan, mint otthon. A legfontosabb azonban az, hogy boldogok legyünk, és ne csak ebben a pár napban tudjunk megbocsátóak, kedvesebbek lenni, hanem az egész év során.
 

A sztárok is nagyon készülnek az ünnepekre, sokan egymással versenyeznek, ki tud drágább és nagyobb karácsonyfát állítani. Súlyos dollár ezrek repkednek ide-oda, már a díszekre is, de a világsztárok megengedhetik maguknak, hogy milliókat költsenek el, és akkor még az ajándékokról nem is beszéltünk, ami még nagyobb tétel.

Jennifer Lopez gyakorlatilag évtizedek óta megengedheti magának ezt, de tett is ezért, nem is keveset. Súlyos pénzeket keres énekesnőként, színésznőként és modellként, reklámarcként, felsorolni is nehéz, hány helyről folyik be hozzá a vagyon, de tőle egyáltalán nem sajnáljuk, nagyon nagy tehetség, jó abban, amit csinál.

Lopez megmutatta az egyik karácsonyi szettjét, ami igazán különleges, akárcsak a karácsonyfája. Szenteste is el tudnánk képzelni ebben, és valószínűleg azok a fotók is megjelennek majd, a nagy közös karácsony Ben Affleckkel, amire már nagyon várt a férj és feleség, van mit bepótolniuk az elmúlt 20 évről, amíg külön voltak.