Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Évértékelőt tartottak a dombóvári atléták. Ingula Tamás, az egyesület elnöke foglalta össze a 2022-es évet.

Szép eredmények 

Tizennégy alkalommal végeztek országos versenyen a DOVASE sportolói az első nyolc hely valamelyikén. Iberhardt Bence országos bajnok lett (U20 fedett pályás OB, 60 m síkfutás), a Kölyök Atlétika csapat Pajter Dorka, Bujáki Léna, Illés Amira, Jázmin, Balogh Dóra, Zemán Zoárd, Schmidt Ármin, Geller Ákos és Balogh Gergő összeállításban a második, valamint Szőke Hédi (U16 szabadtéri OB, távolugrás), Tamás Zsófia, Horváth Alíz, Boros Zsóka (U 20 lány csapat Mezei OB) harmadik helyen végeztek. Pintér Szilárd polgármester elismerően szólt az elért eredményekről, a sportszervezetben folyó szakmai munkáról. Kiemelte, hogy az utánpótlás nevelés Dombóváron kiemelkedő, és mindent megtesznek azért, hogy a megfelelő feltételek biztosítása mellett a lehető legtöbb gyermek sportolhasson.

Az edzők, Halmainé Horváth Katalin, Lakatos-Lamm Viktória, Tarr Imre és Fazekas Gáspár összefoglalóját követően díjazták a kiemelkedő teljesítményeket.

Kiemelkedő eredményért:

Iberhardt Bence, Szőke Hédi, Lakatos-Lamm Bence, Tamás Zsófia, Boros Zsóka, Horváth Alíz,

Példamutató edzésmunkáért:

Éva Viktória, Éva Nikolett, Kiss Emma Júlia, Gyugyi Levente, Hip Dorka, Polgár Bence, Geller Ákos, Zemán Zoárd.

A rendezvényen részt vett Hosszú Sándor Gergely ifjúsági- és sportreferens.