Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sikeresen halad a GH Invest Kft. új üzeménekkialakítása. A beruházás a Gyönk belterület 587 helyrajzi szám alatt található telephelyen valósul meg. a GINOP támogatással megvalósuló projekt keretében egy új varrodai üzem kerül kialakításra, melyben munkaruházatot-, valamint felsőruházatot gyártanak a későbbiekben.

A jelenlegi fejlesztéssel az épület használaton kívüli részeinek átalakításával a főépület földszinti részén alakítanak ki egy termelő egységet, valamint a dolgozók számára használatos öltöző, étkező és szociális blokk is épül.

A beruházás során az üzem hűtési-fűtési rendszerét is felújítják, elektromos fűtés kerül bevezetésre. A közel 10 millió forint támogatással bíró beruházás keretében megtörténik a termeléshez szükséges néhány új ipari varrógép beszerzése is. A 2022. november 15. és 2024. április 30. között megvalósuló projekt hozzájárul a vállalkozás fejlődéséhez.

(fotó: illusztráció, pixabay)