Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kölcsey Ferenc immáron 200 évvel ezelőtt, 1823. január 22-én tisztázta le Himnusz című költeményét. A magyar kultúra napja alkalmából, a jubileumi emlékévhez kapcsolódóan “Az én Himnuszom” jeligével várja a Babits Mihály Kulturális Központ a Tolna megyei általános iskolák felső tagozatos diákjainak alkotásait.

  • Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek.
  • Az alkotások A/4-es vagy A/3-as méretűek, álló vagy fekvő képek lehetnek és maximum 3 cm széles fehér vagy halvány színű paszpartuval ellátva kérik leadni, amelynek elején jól olvashatóan szerepel az alkotója neve, osztálya, illetve iskolája.
  • A pályamunkákat iskolánként kérik leadni személyesen 2023. január 13-ig 14-20 óra között az intézmény jegypénztárában, vagy postai úton a Babits Mihály Kulturális Központ, Szekszárd, Szent István tér 10. címre címezve.

A pályázaton való részvétel díjtalan.

A pályamunkák közül a legkiemelkedőbbek díjazásban részesülnek. Az ünnepélyes díjátadóra 2023. január 19-én 14 órakor, a Babits Mihály Kulturális Központ Márványtermében kerül sor. A kiállítás megtekinthető 2023. január 30-ig az intézmény nyitvatartási idejében.

További információ: 74/529-610-es telefonszámon vagy a turanyik.julia@szekszardagora.hu címen.