Igazi karneváli hangulat jellemezte a Bonyhádi Gondozási Központ farsangi ünnepségét, amely ezúttal a táncdalfesztiválok jegyében zajlott.

Kreatív jelmezeket találtak ki

Sebestyén Orsolya intézményvezető és lelkes csapata ezúttal sem ment a szomszédba kreativitásért: ötletes műsort állítottak össze az idősek legnagyobb örömére. Zoltán Erika, Bangó Margit, Korda György – csak néhány név azok közül, akiket jelmezeikkel megformáltak az intézmény dolgozói, akik előtt Gányi Patrik lépett fel, nagy sikert aratva trombitajátékával.

Példaértékű a szakmai munka

Születésnapot is ünnepeltek a farsangon: László Péter, az intézmény munkatársa február 7-én töltötte be a 46. életévét, a jelenlévők ajándékokkal és egy dallal lepték meg ennek apropóján. Az eseményen Filóné Ferencz Ibolya is részt vett. Bonyhád polgármestere azt mondta, mindig örömmel érkezik az intézménybe, mert egy remek közösséget lát, ahol a dolgozók és az idősek kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást. Példaértékű a központban zajló szakmai munka, amely a farsanghoz hasonló programoknál is megnyilvánul.

Az eseményre fánkák és más farsangi ételek is készültek. 

 

Kép: Bonyhádi Gondozási Központ facebook oldala