Csütörtökön reggel egy pécsi nő közlekedett autóval az M6-os autópályán Budapest irányába. A külső forgalmi sávban haladt, amikor a hirtelen kialakuló heves esőzés folytán a kocsi megcsúszott. Az egyedül utazó sofőr elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és az úttest mellet található vízelvezető árkon áthajtva, a füves rézsün a forgalom irányával szemben, kerekein állt meg.

Egy férfi közlekedett Kia típusú személygépkocsival az M6 autópálya Pécs felé vezető oldalán az előző forgalmi sávban, amikor sebességét nem a jármű sajátosságának megfelelően választotta meg  a  sávokat elválasztó szalagkorlátnak ütközött. Az ütközés következtében a jármű az úton megpördült majd ismételten a szalagkorlátnak csapódott, végül újra megpördült az úttesten és az előző sávban állt meg.

Szekszárdon egy nő közlekedett Volkswagen típusú autóval az 56-os  számú főúton, a Bátaszéki úton, Várdomb irányából Szekszárd belváros irányába. Haladása során mivel nem tartott megfelelő követési távolságot, későn észlelte, hogy az előtte haladó Fiat lassít, így neki ütközött. Az utolért kocsit vezető férfi jobbra kormányozott, mely manőver során  egy, az úttest mellet lévő hirdetőtábla oszlopának ütközve állt meg. Ezt követően a még előrefelé haladó VW az első részével a sorban következő és forgalmi okból álló Opelnek ütközött.

A 61-es főúton egy pályaelhagyás történt. Egy férfi közlekedett Dombóvár felől Nagykónyi irányába, amikor a 66-os kilométerszelvénybe érve elveszítette járműve felett az uralmát és a menet iránya szerinti bal oldali szántóföldre sodródott, majd egy villanyoszlopnak ütközött.

A balesetekben érintett sofőrök és utasaik valamennyien használták a biztonsági övet!