Kezdőlap LIFE MAGAZIN Női Napozó

Neked melyik a szerencsehónapod?

A 2024-es év kapcsán elmondható, hogy fordulatokat bőven tartogat, ám ez nemcsak nehézségek, kihívások, hanem lehetőségek és beteljesülések formájában is megmutatkozik majd. Egyes időszakok pedig különösen sok pozitív dolgot hozhatnak, nézzük is, az egyes csillagjegyek számára melyik lesz a szerencsehónapjuk!

Kos – Július

Esős július vár ezen csillagjegyre, de nem igazán meteorológiai értelemben: mindez inkább lehet a szerencséjére igaz, egy valóságos pénzeső formájában. További jó hír, hogy a romantika sem kerüli el, egy szerencsés fordulat ugyanis valami olyat hoz el számára, hogy a szívét és a lelkét is megborzongatja a lehető legjobb értelemben.

Bika – Március

Ez a hónap lehet az, amikor e jegy szülötte megismerkedik egy különleges személlyel, aki nagy változást hoz az életébe örömmel, szeretettel és boldogsággal, de ez még nem minden! A március ugyanis a pénzügyeit illetően is emlékezetes lehet, hisz olyan szerencse történik meg vele, amit még biztosan hosszú évekig emlegetni fog. Megéri hát várni a tavaszt.

Ikrek – Október

Kemény munkával telik az éve, de a sok munka mindig meghozza gyümölcsét, az Ikrek számára pedig ez októberben következhet be, talán éppen akkor, amikor egyéb területeken is jó híreket kap. Tökéletes időszak lehet ez neki, amely felkerülhet a legfontosabb dátumok közé is az élete kalendáriumában, s minden bizonnyal a borús, hideg őszi napokon is felvidítja majd.

Rák – December

A Rákról köztudott, hogy igazán türelmes, erre pedig most sokszorosan is szüksége lehet, hiszen el fog telni majdnem az egész év, mire megtalálja a szerencse. Akkor viszont valami olyan dologra számíthat, ami miatt azt mondhatja majd, mindenképp megérte várni erre az év folyamán. Ennek hatására ugyanis megváltozik az egész élete, talán örökre. 

Oroszlán – December

Az talán elmondható, hogy a kemény munka és odaadás eredménye nem is igazi szerencse, de az Oroszlán esetében most olyan együttállás következhet be az év utolsó hónapjában, ami tulajdonképpen meglehetősen ritkán fordul elő. Mintha valaki mindent úgy tervezett és alakított volna, hogy mintegy varázsütésre kikerekedjen körülötte minden, amely által értelmet nyernek a dolgok, eljön a várt jutalom.

Szűz – November

A Szűz esetében van rá esély, hogy az egész éve kellemesen telik majd, de ha egy hónapot kellene kiemelni ezek közül, akkor az határozottan a november lenne. Ekkor ugyanis egy elképesztően szerencsés lehetőség talál rá, amelynek sok köze lesz a pénzhez, de még a szerelemhez is, ami szívét-lelkét átmelengeti.

Mérleg – Július

Egész évben erősnek és boldognak érezheti magát és sok szempontból talán ő legszerencsésebb csillagjegy 2024-ben, de a július nála még ebből is magasan kiemelkedik majd. Izgalmas időszak lesz ez, amikor váratlanul egy olyan dolog is megvalósul az életében, amiről ma még talán azt sem tudja, hogy ez az, amire igazán áhítozik. Legyen türelemmel, később minden világossá válik majd.

Skorpió – Augusztus

A 2024-es év számára arról lehet emlékezetes, hogy sokkal könnyebben ér el eredményeket, mint azelőtt bármikor, de arról is, hogy a terhei fokozatosan csökkennek majd. Augusztusban azonban egy olyan dolog esik meg vele, amely felszabadítja, könnyebbé teszi és amitől úgy érzi magát, mint amikor egy hosszú, hideg tél után sütni kezd a nap és ragyogó napfény árad be a szobába.

Nyilas – Augusztus

Idén eljön az az időszak, amikor a világ tetején érezheti magát és nagy valószínűséggel mindezt egy nyári hónap, az augusztus hozza el neki. Ekkor egyszerre találják meg a lehetőségek, miközben szerelem veszi körbe, de az igazi nagy dobás egy nyeremény lehet, ami földindulásszerű változást is hozhat az életébe, így hát abszolút nem fog unatkozni.

Bak – Június

Amilyen döcögve indul a Bak számára a 2024-es év, olyan hamar indulhat be körülötte minden, s mire észbe kap, már be is köszönt a nyár. Mindez több szempontból is megmutatkozik majd júniusban, amikor olyannyira felpöröghetnek a dolgok kapcsolati, munkahelyi és pénzügyi szinten, hogy ez a hónap piros, vastag betűvel kihúzottként fog szerepelni a naptárában.

Vízöntő – Április

Remek dolgok történnek vele ebben a tavaszi hónapban, melyek tele lesznek szenvedéllyel és sikerrel, mindez pedig az élete több területére (munka, magánélet) is ki fog hatni. Ez az időszak elsősorban a kapcsolatokról fog szólni, minden értelemben, de egy komoly terve körvonalaiból akár valóság is lehet, legyen hát pozitív és bizakodó.

Halak – Október

Előfordulhat, hogy néha azt érzi majd év közben, hogy elkerüli a szerencse, ám ha türelmes lesz, rájön majd, hogy megérte várni ezekre a jó dolgokra. Ugyanis varázslatos hónap lehet számára az október, amely tele lesz romantikával, szenvedéllyel és egy váratlan szerencsés fordulat a pénzügyeit is egészen jól kiigazítja.