Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Mezőföld Természetfotó Egyesület a Tolna Megyei Balassa János Kórház igazgatóságának folyosógalériáján nyitja meg a „Mi világunk 2021” című kiállítását. A tárlatot 2022. december 15-én, csütörtökön, 17 órától tekintheti meg a közönség.

Több szekszárdi tagja is van az egyesületnek

A megjelenteket Dr. Németh Csaba, a kórház főigazgatója köszönti, a kiállítást Dr. Horváth Kálmán, Tolna megye főispánja nyitja meg. Az egyesületnek több Szekszárdon és a térség településein élő természetfotós tagja is van, köztük az egyesület elnöke, Dr. Almási István belgyógyász, infektológus, klinikai farmakológus szakorvos, a Tolna Megyei Balassa János Kórház higiéniai és IC osztályának osztályvezető főorvosa, az intézmény orvosigazgató-helyettese is.

A megnyitót követően Almási főorvos úr és az egyesület más tagjai vetítéses előadást tartanak a természetfotózás szépségeiről, nehézségeiről és kulisszatitkairól, amelyben a kiállítási anyagból terjedelmi okok miatt kimaradt, de azoknál nem kevésbé érdekes fotókat is bemutatják.

A kiállítás várhatóan három hónapig tekinthető meg, a Balassa János Kórház igazgatóságának nyitvatartási idejében: hétfőtől péntekig 8:00-tól 15:30 óráig.