Szombaton Mohács adott otthont az U11-es bajnokság 6. régió G-csoportja soron következő fordulójának. A Stierné Jankovics Mária irányította szekszárdi B-csapat az NKA Pécs/B és a házigazdák ellen is vereséget szenvedett.

“A Mohácsi Torna Egylet 1888 rendezte a csoportunk harmadik fordulóját. Másik ellenfelünk az NKA Pécs B-csapata volt, akik négy-öt, az A-csapatukban is pattogtató tehetséget vonultattak fel ellenünk. Revansot vettek rajtunk az A-csapatunktól elszenvedett vereségért, sajnos nem sikerült tartanunk őket.”

NKA PÉCS KENGURU LEÁNY/B – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD/B 93-32 (17-8, 24-4, 26-4, 22-10 – 4-6)

Szekszárd: SOÓS 13, Daradics 5, Fricsi 4, Takács 3, Farner 2, Hurtony 2, Farkas 1, Mészáros 1, Sarudi 1, Bachusz. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Három negyeden át szemlélői voltunk a pécsi lányok örömjátékának. Sok eladott labdánkból könnyű ziccereket dobhattak, mert nem értük utol őket. Az utolsó játékrészben Soós Gréti nagy szívvel próbálta szépíteni az eredményt, 13 pontjával ő volt a legeredményesebb. Nagyon elégedett voltam a félidei büntetők számával (6/10).”

MOHÁCSI TORNA EGYLET 1888 – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD/B 59-24 (16-0, 18-8, 4-4, 16-10 – 5-2)

Szekszárd: SOÓS 15, Fricsi 4, Sarudi 3, Mészáros 2, Bachusz, Daradics, Farkas, Farner, Hurtony, Takács. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Ezen a mérkőzésen először a fáradtsággal kellett a kislányoknak megküzdeniük, hiszen dupláztunk. Aztán szembesültünk a rövid kispad visszahúzó erejével, mert az egyik negyedben cserélni sem tudtunk. Takács Jázmin valószínű lázasan játszott az első mérkőzésen, rosszul lett, és haza kellett vinni. Jobbulást kívánunk neki! A harmadik negyedre már átestünk a holtponton, és jó védekezéssel még egy döntetlen játékrészt is sikerült összehozni. Fricsi Dóri és Soós Gréti érdemel dicséretet a teljesítményéért.”

 

Kép: kscszekszard.hu