Volt munkájuk a hétvégén, ezekből vettünk egy csokorral. Szombaton eset  egy bonyhádi fiatalember közlekedett autóval Kismányok közigazgatási területén, lakott területen kívül, Bonyhád irányából Nagymányok irányába. Egy neki jobbra ívelő kanyart követően nem az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően közlekedett, a járműve felett elveszítette az uralmát és jobbra letért az úttestről. Az árokparton áthajtva az úttest melletti szántóföldön nyerte el nyugalmi helyzetét. A sofőrön kívül ketten utaztak az autóban. A baleset során az egyik utas könnyebben megsérült.

Egy cserkeszőlői-szekszárdi férfi közlekedett autóval Paks térségében a 6-os számú főúton Szekszárd felől Dunaföldvár irányába. Nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és elvesztette uralmát a kocsi irányítása felett. Először a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, majd a bal oldalinak, végül az úttestre sodródva állt meg. A sofőr esetében a szonda pozitív értéket jelzett, ezért előállították további mintavételre.

Egy férfi közlekedett egy utánfutós teherautóval Szekszárd irányából. A 6-os számú főút kereszteződéséhez érve a járműszerelvény sebességének nem megfelelő megválasztása miatt, fékezést követően elvesztette uralmát a szerelvény felett és az útkereszteződés előtt kihelyezett -Elsőbbségadás kötelező- jelzőtáblának ütközött.

Vasárnap délután egy férfi közlekedett autóval a 61-es számú főúton Tamási irányából Pincehely irányába. A 46-os kilométerszelvényhez érve egy jobbra ívelő kanyarban a kocsi megcsúszott, letért az útról, majd tetejére borult. A sofőr és utasa is használták a biztonsági övet, személyi sérülés nem történt.