Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Május 25-én megnyit a várva várt Madame Tussauds Budapest, hogy több mint 50 világhírű és magyar sztár figurájával várja mindazokat, akik szeretik az ilyesféle kiállítást, programot.

Budapest is tagja lesz a klubnak: május 25-én rengeteg megelőző előkészület után végre megnyit a tárlat a Palazzo Dorottyában, összesen 51 figurával, amiből 17 darab magyar hírességeket, nagyságokat formáz majd. Nem kell már messzire mennünk mostantól, hogy Ferenc pápával, II. Erzsébet angol királynő viasz-másával fotózkodjunk, hiszen az V. kerületi Madame Tussauds Budapest hozza el az élethű, teljesen méretarányos bábukat. Fővárosunk a 25. város, ahol megjelent a márka.

Egyelőre csak a Facebook-oldalukon fedték fel két fontos figurájukat, a további darabok kilétét egyelőre homály fedi. Hogy vajon mely magyar nagyságokat ábrázolják a Palazzo Dorottyában kialakított kiállítási térben, azt még nem tudjuk, de pár nap múlva minden kiderül.