Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 8-as főúton, a Székesfehérvár felé vezető oldalon, Veszprém térségében szalagkorlátnak hajtott egy személyautó. A 45-es km-nél sávzárásra, torlódásra készüljenek.

12:40

Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a lébényi csomópontnál, egy terelést építenek ki és emiatt csak egy sáv járható. A 142-es km-nél torlódásra megnövekedett menetidőre kell készülni.


9:50

Az 55-ös főúton, Csávoly és Baja között, egy személyautó árokba hajtott. A 88-as km-nél a félútpályát lezárták.


7:30

Csütörtök éjjel kigyulladt egy kamion az M35-ös autópályán, az M4-es autópálya felé vezető oldalon, Derecske térségében. A 65-ös km-nél az utómunkálatok miatt irányonként csak egy-egy sáv járható.

Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 158-as km-nél fekvő Lajta pihenőhely nem használható, mert garanciális munkavégzés miatt lezárták. Előtte a 162-es km-nél lévő Moson pihenő, utána a 150-es km-nél található Hanság pihenő vehető igénybe.

Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar-szlovák határszakaszon, a 14-es főúton a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni.

A 6-os főút Budapesthez tartozó szakaszáról az M0-s autóútra (M5-ös autópálya felé) felhajtó ágát lezárják a déli óráktól (néhány órára) burkolatjavítás miatt. A kerülőutat sárga táblák jelzik.

A 35-ös főúton, Debrecen-Józsa településen megsüllyedt egy csatornafedlap és körülötte a burkolat is beszakadt. A 75-ös km-nél a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat mellékutakon terelik el.

Az 55-ös főúton, Kisszállás térségében vasútépítési munkák miatt az 50-es km-nél a vasúti átjáró le van zárva. A forgalom a párhuzamosan kiépített terelőúton halad.

A kamiontilalom szombat 22:00 órától vasárnap 22:00 óráig van érvényben.