Kezdőlap SZEKSZÁRD Szekszárd - Közélet

Nyerj tálcatűz oltást!

Már nyolcadszor bizonyíthattok, hogy tudtok rajzolni!

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság újra kiírta alkotói pályázatát. Az elmúlt években szép számmal képviseltette magát Tolna megye és Szekszárd.

Ha óvodába vagy iskolába jársz és szeretsz rajzolni, akkor ez Neked is egy lehetőség.

Az óvodásoktól szabadkézi rajzokat vagy kézműves alkotásokat várnak a kiírók.  Az iskolások három korcsoportban pályázhatnak. Hattól tíz, tizenegytől tizennégy, és tizenöttől tizennyolc éves korig szabadkézi rajzot, egyéb kézműves alkotást küldhetnek be, de írhatnak verset vagy mesét is, esetleg számítógépes programot is készíthetnek.

Le ne késs! A beküldési határidő április 30. 

A területi versenyen első helyezést elért alkotások részt vesznek az országos versenyen is, amelynek díjait 2021 júniusában Budapesten adják át.

Akarsz tálcatüzet oltani? Akkor vedd elő a színest!

Az országos verseny győztesei értékes díjakat kapnak, emellett különdíjak is gazdára találnak majd. Az az óvoda, illetve iskola, ahonnan a legtöbb pályázatot nyújtják be, elnyeri a „Legkreatívabb óvoda/iskola 2021” címet, amelyért izgalmas tűzoltó-bemutató jár, amelyen gyerekek megismerhetik a füstsátrat, olthatnak tálcatüzet, és vághatnak roncsot is. Mindez tűzvédelmi oktatás keretein belül, játékos formában történik.