ómájgád! Nem semmi a 77 éves Dolly Parton

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A műmellek témája mellett sem fogunk természetesen elmenni, de ami még szenzáció: a kapzsi politikusoknak olvas be új dalában a country legenda: Dolly Parton.

Egy picit politizál új dalában Dolly Parton. A "World on Fire" című kislemez a hamrosan megjelenő, "Rockstar" című, új korongon kapott helyett. A november 17-én érkező lemez egy vérbeli rockalbum.

Dolly Parton-nak elég markáns véleménye van a poltikusokról. Több nyilatkozatában hangsúlyozta azt, hogy szerinte egyik sem igyekszik elég keményen, de ha dolgozik is valaki az emberekért, akkor is ott van az önös érdek. A "World on Fire" című dalt a kapzsi politikusoknak címzi, hiszen róluk szól – hangsúlyozta több felületen és nyilatkozatában. Egyébként a dal fogadtatása vegyes a kritikusok körében. Van, aki azt mondja: az idő eldönti, hogy mennyire kedvelik az emberek.

Dolly Parton idén januárban lett 77 éves, s igaz pár évig látszólag nyugdíjba vonult, de mostanra bebizonyosodott, hogy nem tudja otthagyni a színpadot és a szereplést. Miley Cyrus-szal többször állt színpadra, hogy elénekelhessék együtt többek közt Dolly ikonikus slágerét a "Jolene"-t. A hatalmas zenei és filmes karriert befutó Parton 8 Grammy-díjjal, eddig 41 megjelent stúdióalbummal, s megannyi filmes és televíziós szerepléssel büszkélkedik. A Country Music és a Rock and Roll Hall of Fame tagjaként a manapság egyre gyakrabban vállal szereplést, egyrészt közelgő, új albumát népszerűsítendő, másrészt pedig, mert imád szerepelni. Megjelenése pedig elképesztő! Igen, látszik, hogy a plasztikai sebészek besegítettek itt-ott, de az összkép alapján kevesen kérdőjelezik azt meg, hogy neki mindez nagyon jól áll.

photo: Larry McCormack/AP