Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

S. János Dávid a hétvégén egy korábbi, vélt vagy valós sérelmet követően ütött meg egy 12 éves fiút egy szekszárdi játszótéren, barátjának pedig összetörte a kerékpárját. A Szekszárdi Rendőrkapitányságon nyomozást rendeltek súlyos testi sértés bűntett és rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt egy szekszárdi apa feljelentése alapján. Egy, akkor még ismeretlen férfi 2023. augusztus 13-án az esti órákban a vármegyeszékhely egyik játszóterén előzetes szóváltást követően megütött egy 12 éves fiút, akinek súlyos sérülései lettek. Emellett egy másik gyerek kerékpárját is megrongálta.

A beszerzett adatok alapján a nyomozók azonosították S. János Dávidot, aki a bűncselekményekkel összefüggésbe hozható volt.

A férfit több módon is idézték, azonban ő eltűnt a rendőrök elől. Tartózkodási helyének megállapítása miatt augusztus 17-én elrendelték körözését is. Ennek hatására néhány órán belül önként megjelent a rendőrségen.

A szekszárdi nyomozók még az este folyamán őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett és rongálás vétség elkövetése miatt. A gyermeket bántalmazó 31 éves szekszárdi férfi részben beismerte a bűncselekmények elkövetését.

Vizsgálják, hogy az eset kapcsán további bűncselekmények történtek-e.


Korábban keresték a szekszárdi rendőrök S. Jánost.

A férfi Szekszárdon egy játszótéren bántalmazhatott egy gyerekeket, és rongált meg egy kerékpárt”

ez állt a közleményben, mely szerint a Szekszárdi Rendőrkapitányságon számon büntetőeljárást folytatnak súlyos testi sértés bűntett és rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt egy szekszárdi édesapa feljelentése alapján.

Egy, akkor még ismeretlen férfi 2023. augusztus 13-án az esti órákban a vármegyeszékhely egyik játszóterén előzetes szóváltást követően megütött egy 12 éves fiút, akinek súlyos sérülései lettek.

Emellett egy másik gyerek kerékpárját is megrongálta.

A beszerzett adatok alapján a bűncselekményekkel S. János Dávid összefüggésbe hozható, aki a rendőrségi felhívást követően megjelent a rendőrségen. Kihallgatása folyamatban van.

(fotó: rendőrség)