Leütötte a férfit az utcán. A rendőrök egy 17 éves helyi fiatalt gyanúsítanak azzal, hogy egy férfit leütött az utcán, majd elvette pénzét és iratait. A nyomozók az elkövető 22 éves társát is gyanúsítottként hallgatták ki.

Elvitték az értékeit

Egy 32 éves tolnai férfi tett feljelentést   július 16-án a rendőrségen, mert előző éjjel őt két személy az utcán leütötte és elvitte értékeit. A sértett orvosi ellátásban is részesült, az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan megsérült az ütéstől.

Hamar megtalálták a rendőrök

Néhány óra alatt azonosították arendőrök a  bűncselekmény feltételezett elkövetőit, egy 17 éves és egy 22 éves helyi fiatalt. A rendőrök mindkét férfit elfogták és előállították. Gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A 17 éves fiú elismerte, hogy ököllel arcon ütötte a sértettet, majd a magatehetetlenül fekvő férfitől elvette a pénztárcáját a benne levő, csaknem 60.000 forint készpénzzel, iratokkal és bankkártyával együtt.

A rabló azt is megmutatta a rendőröknek, hogy az elvett pénztárcát később hova dobta el. A tárcát végül meg is találták.  

Őrizetbe vették őket

A tolnai nyomozók a 17 éves fiút őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásukra. Az elkövető nem ismeretlen a rendőrök előtt, több vagyon elleni bűncselekmény miatt is nyomoznak ellene. A közelmúltban egy 12 éves lány kezéből vette ki annak telefonját.