Az egyik üzlet alkalmazottja tett bejelentést 2024. január 3-án kora délután, mert két nő a vásárlótérben összeverekedett. A rendőrök próbálták tisztázni, hogy mi is történt valójában. 

Kiderült, hogy egy 59 éves nő a 23 éves lányával találkozott az áruházban azért, hogy kozmetikai termékeket vásároljanak. A gyermek el akarta kérni anyjától a saját pénzét, azonban nem kapta meg, mert látszott, hogy a lány részeg, és feltehetően drog hatása alatt is van.

Az anya elmondta a rendőröknek, nem akarta, hogy gyereke kábítószerre költse a pénzét, ezért összevitatkoztak. A lány egy óvatlan pillanatban elvette anyja pénztárcáját, ami miatt dulakodni kezdtek, és a 23 éves fiatal orrba vágta felmenőjét, aki könnyebben megsérült.

A rendőrök előállították az ittas lányt

Akinél a drogteszt több kábítószerre is pozitív értéket mutatott. A 23 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki önbíráskodás bűntett elkövetése miatt, és elrendelték a távoltartást is vele szemben, így egy darabig nem mehet anyja közelébe. Emellett a nyomozók vizsgálják azt is, hogy fogyasztott-e a kábítószert.