A Harsányi Mária vezette szekszárdi KSC U14-es lányai veretlenül vezetik csoportjukat a korosztályos bajnokságban, többek között a Soproni Darazsak Sportakadémiát és az NKA Pécset is legyőzve.

A szekszárdi kosaras utánpótlás legfőbb sikerkovácsa, Harsányi Mária évről évre neveli ki a nagyobbnál nagyobb tehetségeket, akik közül mostanra egyre többen az Atomerőmű KSC felnőttcsapatában is megállják a helyüket.

Hétből hét

A tavasszal MKOSZ-életműdíjjal kitüntetett szakember jelenleg a serdülő lányokat irányítja a kék-fehéreknél, méghozzá rendkívül sikeresen: az eddigiekben hét meccsből hetet megnyert együttesével, és vezeti a korosztályos bajnokság felsőházának nyugati csoportját. A győzelmi széria legutóbbi két találkozóján a Tolna megyeiek a Soproni Darazsak Sportakadémia és az NKA Pécs csapatát is simán verték.

Harsányi Mária rengeteget dolgozik a lányokkal és úgy érzi, mostanra összecsiszolódtak, megszokták egymás tempóját, stílusát és bízik abban, hogy hasonló sikerekkel tudják folytatni a közös munkát.