1 hónap

Mint arról beszámoltunk, a hétvégén tűz ütött ki Szekszárdon, egy 120 négyzetméteres ház tetőszerkezete lángolt. 
Információk szerint egy fiatal pár háza vált lakhatatlanná, ráadásul a családba hamarosan kisbaba érkezik. A közösségi oldalon szinte azonnal indult segítségkérés, adománygyűjtés. 

Kommentek közül

  • „Tegnap délután leégett és lakhatatlanná vált az a ház, amelyben kisebbik fiam, Zoli és nyolc hónapos várandós párja, Vivi laktak. Zoli égési sérüléseit kórházban látták el, arca, karja, mellkasa égett meg. Vivinek és a kisbabának hála Istennek nem esett baja. Zoli fiam saját maga újította fel a házat fáradságos munkával, hogy mire megérkezik az unokám, minden meglegyen. Tegnap egy pillanat alatt minden kárbaveszett a házzal együtt: a berendezés, a frissen vásárolt bútorok, a babakelengye. Össze vagyunk törve.”
  •  „Gondolom sokan hallottátok mi történt tegnap Szőlőhegyen Viviékkel. Aki teheti és tud segítsen nekik. Sok pici sokra megy. Nagyon sok két kézi munkajuk benne volt a kis házikóban. Segítsünk legyen minél hamarabb újra álomotthon a Pocaklakónak és családjának.”
  • „Tegnap egy ismerősömék háza sajnos teljesen leégett. Tisztességes, dolgozó emberek, akik önhibájukon kívül elvesztették a házukat, úgy, hogy nemsokára megszületik kisgyermekük, akivel így nincs hová menniük. Mindenük odaveszett! Amennyiben van rá lehetőségetek, minden apró segítséget jó szívvel fogadnak.”

 
Aki tárgyakkal nem, de egy utalással tud segíteni:

Kollár Vivien
11773315-01226764

(forrás, fotó: facebook, tolna.katasztrofavedelem.hu)