Egy esetben a tolatás szabályainak megsértése miatt ütközött neki egy autós Hőgyészen egy másik parkoló kocsinak. Két alkalommal vadat gázoltak el az autósok a 6-os és a 63-as főúton. Két esetben pedig a hátul közlekedő kocsi vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot, és nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító autónak.

Itt vannak a részletek

  • Egy körözött személyt fogtak el a rendőrök Tolnán. A helyi férfi nem fizette meg a részére kiszabott bírságokat, melyet a bíróság elzárásra változtatott át, ezért őt az egyenruhások börtönbe vitték.
  • Ellenőriztek a városban egy autóst a dombóvári rendőrök. A sofőrrel szondát fújattak, mely pozitív értéket mutatott. A járművezetőt további mintavételre előállították. Az ittasság mértéke nem érte el a bűncselekményi értékhatárt, ezért a sofőr 39.000 forintos közigazgatási bírságot és a 6 közlekedési büntetőpontot kapott.   

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mindig fokozott figyelemmel és körültekintéssel közlekedjenek az utakon, és tartsák be a követési távolságot! 

Ne feledd, hogy a biztonsági öv használata nem lehetőség, hanem mindenki számára kötelezettség!