Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Átvitt értelemben, de a kép valós. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a városi piacon toborozták a szerződéses határvadászokat Szekszárd belvárosában.  Az érdeklődők tájékoztatást kaphattak a szerződéses határvadásznak történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásáról és a leendő szolgálati feladatokról is.

A rendőrség munkatársai az érdeklődők részére megadták a szükséges felvilágosítást, illetve átadták részükre a jelentkezési egységcsomagot. Ha Téged érdekelnek a részletek, akkor böngészd a police.hu oldal ezen felületét. Ott minden fontos infó megtalálható. 

Érdeklődők voltak szép számmal. Nők és férfiak egyaránt. Többen gondolkodtak el azon, váltanak vagy éppen ezáltal találnak megélhetésre. Hogy közülük mennyien lesznek valóban a testület tagjai, ez még nem tudható.

A szekszárdiak itt érdeklődjenek!

Tolna megyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a böhmr@tolna.police.hu, vagy a karrier@tolna.police.hu – címeken lehet érdeklődni.
Az érdeklődők városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.