Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
0:00
/
Posta Zoltán készen áll a feladatra

Ács Rezső, Szekszárd polgármestere  közösségi oldalán osztotta meg bejelentését, mely szerint indítványozta  Posta Zoltánnak, a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság tagjának alpolgármesteri kinevezését. Mint fogalmazott: "Meggyőződésem, hogy személyében olyan közmegbecsülésnek örvendő szakember kerülhet önkormányzatunk kötelékébe, aki nagy rálátással, tapasztalattal rendelkezik a város fejlesztését, gazdaságát, működtetését illető kérdésekben. Posta Zoltán 53 éve él a városban."

„Másfél éve külsős tagja vagyok a GVB-nek. 53 éve itt élek Szekszárdon, nagyon sok emberi kapcsolattal rendelkezem. Mindig is szekszárdiként gondolkodtam. Édesapám két cikluson keresztül önkormányzati képviselő volt. Akkor még fiatalos lendülettel, mindig bíráltuk az adott önkormányzati döntéseket.  Sosem felejtem azt a vasárnapi ebédet, amikor azt mondta: Fiúk, be kell jönni a térfélre és ott kell focizni.  A lelátóról mindenki be tud kiabálni, de felelősséget vállalni, az más…. Azt gondolom, megőszült halántékkal itt állok készen erre a feladatra.”