A Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság Mikes utcai szertárában fogadtak közel 40 felső tagozatos diákot, akik rajzokkal fejezték ki a köszönetüket a bátor tűzoltóknak, továbbá tették fel tucatszámra az őket leginkább foglalkoztató, javarészt tűzmegelőzésre irányuló kérdéseiket.

Tűz miatt vonultak a Babits iskolához a tűzoltók. Torlódott a forgalom, villogtak a fények, de szerencsére nem történt tragédia. 

"A Szekszárdi Babits Mihály Általános Iskola köszönetét fejezi ki a katasztrófavédelem és a tűzoltóság munkatársainak a 2022. november 4-i tűzeset kapcsán nyújtott segítségükért. A helyszínre érkező tűzoltóegységek gyorsan és szakszerűen eloltották az iskola tankonyhájában keletkezett tüzet."


Ilyenkor lehet hasznos a gyakorlatok eredménye, amikor a gyerekek fegyelmezetten hagyják el az épületet.  

"BÜSZKÉK vagyunk diákjainkra és pedagógusainkra a nap folyamán tanúsított helytállásukért."


Szekszárdon, a Kadarka utcában, az iskolaépület tankonyhájában kigyulladt egy mosógép. A helyiség füsttel telítődött. A helyszínre a szekszárdi hivatásos egységek két gépjárműfecskendővel vonultak és eloltották a tüzet.


Az épületet 400 fő sértetlenül, fegyelmezetten hagyta el. A szekszárdi egységek átszellőztették az épületet, a diákok visszatérhettek a tantermekbe.