Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Rihanna nem csak terhességhez, szoptatáshoz alkalmas fehérneműt is tervezett. A kollekciót az énekesnő elsőszülött kisfia, RZA első kézből tesztelte le.

Rihanna fotói mindent elsöprő módon robbantották fel az internetet, nem véletlenül, ugyanis ismét bebizonyította, hogy terhesnek lenni nagyon menő. Miért is ne lehetne terhesen is divatikonnak lenni?

Rihanna 2023-ban egyértelműen tarol divatfronton, már csak azért is, mert mindezt terhesen teszi. A divatikon az elmúlt hónapokban nem egyszer nyűgözött le minket a csodálatos stílusával és a hibátlan megjelenéseivel, miközben abszolút megreformálta a kismama divatot. Miért is ne lehetne terhesen is korszakalkotó szettekbe bújni?

Emlékezzünk csak vissza a brit Vogue 2023-as márciusi címlapján viselt gyönyörű Chanel ruhájára, a Super Bowl-fellépésre választott élénkpiros Loewe kezeslábasára és Alaïa köpenyére, valamint az Oscar-gálán viselt egyedi Margiela ruhájára. Rihanna idén tényleg minden egyes megjelenésével megtestesítette az egyedi ízlésvilág definícióját.

Imádjuk a kismamát azért is, hogy nem csak vörös szőnyegen tarol, a hétköznapok során is elhalmoz minket szemet gyönyörködtető szettekkel. Rihanna várandósan sem mond le a crop topokról, zseniális randi szettet is láthattun rajta, majd a kétezres évek stílusába is belekóstolt kicsit. A 2023-as Met-gálán viselt Valentino-kreációval pedig végérvényesen bebizonyította, hogy ő a babaváró szettek koronázatlan királynője.

Rihanna a női jogait is gyakorolja
Ráadásul a terhes női test felszabadításában is úttörő szerepet tölt be. „A testem most hihetetlen dolgokat művel, és ezt nem fogom szégyellni” – nyilatkozta a Vogue számára még az első terhessége alatt. „Ez az időszak az ünneplésről szól. Miért kellene rejtegetni a terhességet?” Úgy tűnik, hogy ezt a szemléletmódot a második terhessége során is képviseli és mi imádjuk érte. Csodálatos, hogy kismamaként sem tántorítja el őt semmi a női jogai gyakorlásában, sőt!