Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Idén érkezik Martin Scorsese legújabb rendezése a Killers of the Flower Moon, amely valójában elég hosszú ideje lázban tartja már a nézőket.

Már csak azért is, hiszen a főszerepben Leonardo DiCaprio lesz látható, aki nemrégiben azt is elárulta, hogy már látta a filmet. Minderről valójában a produkció egyik jelmeztervezője, Jacqueline West számolt be.
A játékfilmes részlegvezetők általában hallgatnak a világpremier előtt a produkciókról, amelyeken dolgoztak, a rendezők iránti tiszteletből, nem beszélve a titoktartási megállapodásokról. West viszont annyit elárult, hogy Leonardo DiCaprio látta a filmet, és azt mondta neki, hogy remekmű.

“Beszéltem Leóval róla. Együtt ebédeltünk, mielőtt idejöttem. Azt mondta: 'Jackie, azt hiszem, egy remekművön dolgozunk'. Ha Leo ezt mondja, akkor ez már valami. Nem mondja ezt könnyelműen. Gyerekkora óta a szakmában van” – jegyezte meg a filmes szakember.

West és DiCaprio csakugyan szoros munkakapcsolatot ápol, korábban A visszatérő filmen dolgoztak együtt, amelyért a színész Oscar-díjat is nyert. A David Grann bestselleréből készült Killers of the Flower Moont az Applet karolta fel, mintegy 200 millió dollárt szánva a projektre. A film további szerepeiben érkezik Robert De Niro, John Lithgow, Brendan Fraser, Jesse Plemons, Nathaniel Arcand, és Pat Healy.