Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mikkey Dee 1992-2015 között volt a Motörhead tagja, és bár azt elképzelhetőnek tartja, hogy valamikor fogja még élőben játszani a banda dalait, akár Phil Campbell-lel együtt is, az biztos, hogy ezt nem Motörhead néven teszik majd, mivel Lemmy helyét senki sem veheti át.

"Lemmy imádta ezt az egészet, és még a nehézségek sem tarthatták őt vissza. Az utolsó turnénk nem volt egyszerű, mivel beteg és fáradt volt, de hiába mondtuk neki hogy pihenjünk egy kicsit, ő nem volt hajlandó rá. Ragaszkodott hozzá, hogy végignyomjuk az Európa-turnét. Rájöttünk, hogy kár lenne vitatkoznunk vele, jobban járunk, ha inkább segítünk neki, amiben csak tudunk. Szükség volt bizonyos módosításokra, de fantasztikus teljesítményt nyújtott és még pár héttel a halála előtt is színpadon állt. Ha Phil és én 150%-ot tettünk bele, akkor Lemmy 300-at.
 
Ki tudja, mit hoz a jövő? Elképzelhető, hogy fogok még Motörhead dalokat játszani Phil-lel, de egyelőre teljesen lefoglalja őt a fiaival közös bandája, a Phil Campbell And The Bastard Sons, nekem pedig ott a Scorpions, és mi is szinte folyamatosan turnézunk. Mostanában tehát biztos nem lesz semmi ilyesmi, de idővel elképzelhető. Az viszont kizárt, hogy újra összeálljunk Lemmy nélkül. Motörhead néven biztos nem fogunk játszani. Szó sem lehet róla, hogy valami kibaszott bohóc átvegye Lemmy helyét, egy Mikkey Dee With Friends-hez hasonló projektben azonban a későbbiekben is szívesen benne lennék, sőt, talán még nagyobb dobás is lehetne belőle."