Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Egy százezer dolláros nyereményt egy ötvenezer dolláros követett, William szerint pedig a hajában rejlik a szerencséje.

A 31 éves William Daniels Jr. Marylandben él, és nem most volt először mázlija a szerencsejátékban. A férfi már 2015-ben nyert sorsjeggyel, akkor százezer amerikai dollár (kb. 36 millió forint) ütötte a markát. A szerencséje most ismétlődött meg, amikor egy sorjegy ötvenezer dollárt, azaz 18 millió forintot hozott neki konyhára.
Daniels Jr. a nyereménye ünnepélyes átvételekor elmondta, hogy egy Gold X-50 kaparós sorsjegyet vásárolt egy 7-Eleven boltban Nottinghamben, és valósággal sokkolta, amikor rájött, hogy újra mellé állt a szerencse.
Amikor észreveszed, eleinte nem hiszed el. Azt gondolod, biztos csak benézted. Újra meg kell nézned, hogy biztosan elhidd– magyarázta a szerencsés. Daniels Jr. szerint a hosszú hajának köszönheti a nyereményét. Hosszú haja volt, amikor 2015-ben nyert, aztán a nyeremény átvétele után levágatta rövidre, és most nyert újra, hogy a haja újra hosszú lett. „Most már kitartok a hosszú haj mellett” – tette hozzá nevetve. A nyereményéből az esküvője költségeit fogja fedezni.