Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hallgatod – kapod! Minél többet, annál többet! Az Oxygen Music ClubCard kedvezmény-rendszer a csúcson: brutál mennyiségű igénylés érkezett ingyenes meglepetéseinkre, mi pedig igyekszünk lépést tartani és extrát hozni: újabb limitált darabszámú ajándékkal készültünk!

A nyárra és a strandszezonra való tekintettel: strandlabdát adunk a hallgatásért ajándékba. A meglepetésünk ezúttal is limitált példányszámban érhető el, így ha elérted a megfelelő hallgatottsági szintet ne habozz: azonnal igényeld! Ajándékaink mellett pedig folyamatosan bővül az elérhető kedvezmények köre: Magyarország több pontjáról éttermek, szállás- és szórakozóhelyek, élelmiszerboltok, pékségek, reggelizők és kávézók is tagjai már az Oxygen Music Clubcard kedvezmény-rendszernek.

Hallgatod – kapod! Praktikus infók:

  • A kedvezményeket és a limitált ajándékainkat egy egyszerű regisztráció után bárki elérheti. Hallgatottság alapon működik, vagyis minél többet hallgatod, annál nagyobb kedvezményekre vagy jogosult. 
  • A rendszerünk csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók hallgatottsági óráit regisztrálja, így ügyelj rá, hogy appon vagy a weben is mindig bejelentkezve hallgass minket. Együttes bejelentkezésnél és hallgatásnál, az egyiket számolja csak. 
  • Ha VIP vagy és nem számol vissza a rendszer, akkor ne aggódj. Ez csupán annyit tesz, hogy regisztrációd fiatalabb, mit 31 nap, és még nem áll rendelkezésre egy bázishónap, amely alapján rendszerünk számolni tud, de a háttérben az órád fut és számol.
  • Külföldre is postázunk ajándékokat, minden hónapban indítunk egy-egy szállítmányt, oda azonban telefonszámra is szüksége van a GLS-nek. 
  • Ha szolgáltatóként szeretnél csatlakozni a kedvezmény-rendszerünkhöz, az a hello@oxygenmusic.hu címen megteheted.
  • A Oxygen Music ClubCardról minden ide kattintva elérhető!