Ismételten nyereményjátékon indult a Szekszárdi Kutyamenhely. 400 ezer forint a tét, amiből szállítóboxokat szeretnének vásárolni.

Szavazni a magazin.petissimo.hu honlapon lehet március 5-ig név és e-mail cím megadásával. Egy e-mail címről egy szavazatot lehet leadni.

„A szervezetünknek nagy szüksége lenne szállítódobozokra. A dobozaink 14-16 évesek. A sok év használat során nagy részük tönkrement. Elrepedtek, eltörtek, a szállított kutyák szétszedtek néhányat. Néhány dobozt sikerült műanyag hegesztő segítségével ideiglenesen megjavíttatni. A szállítódobozokat minden nap használjuk. Ezekben szállítjuk a kutyákat állatorvoshoz. Egyeztetett időpontban a klinikán, ahová járunk egész napos műtéteket végeznek a szervezetünknek. Ilyenkor 5-8 kutyát is szállítunk 35 km távolságra, és csak délután érkezünk vissza. Emiatt 2-3 méretben van szükségünk műanyag, stabil, fertőtleníthető szállító dobozokra. A kóbor állatok befogásához is mindig dobozokkal indulunk. A gazdához került kutyákat is dobozokban szállítjuk a befogadókhoz. A szállítódobozok használata része a mindennapjainknak, nélkülük nem tudjuk a kóbor, beteg, műtétes és gazdához kerülő kutyákat szállítani.” – írja a Szekszárdi Kutyamenhely a szavazásra buzdító oldalon.