Közel 100 végzős hallgató vehette át oklevelét a tanévet lezáró diplomaátadó ünnepségen a PTE KPVK  szekszárdi Campusán. A Karchelyi képzésein, az őszi és tavaszi szemeszterben sikeresen záróvizsgázott nappali és levelező tagozatos hallgatók közül közel 100-an voltak jelen, hogy átvegyék a pedagógusképzés területén – a tanító, az óvodapedagógus, a szociálpedagógia mesterszak, a német nemzetiségi óvodapedagógus, a német nemzetiségi tanító, a csecsemő- és kisgyermeknevelő szakokon-, valamint a szociális munka; a környezetkultúra, üzleti szakoktató alapképzési szakokon, és a szőlész-borász felsőoktatási szakképzésen, a PR és szóvivő szakirányú továbbképzésen, valamint a természetpedagógia szakirányú továbbképzésen szerzett oklevelüket.

A legjobbak munkáját és elhivatottságát díjazták

Átadták a Kiváló Oktatói díjakat, amelyet a kiemelkedő oktatói, kutatói és a hallgatók tehetséggondozása területén végzet példaértékű munkáért kerülnek odaítélésre.

Díjazottak:

  • Christián Anikó szakoktató
  • Nemes-Wéber Zsófia tanársegéd

Dékáni Elismerő Okleveleket is átvehettek az arra érdemesek. E kitüntetést a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Dékánja adományoz a Kar dolgozói részére, kiemelkedő munkájuk elismeréseként.

Elismerésben részesültek:

  • Sebestyén Andrea Dékáni Hivatalvezető
  • Máthé Melinda dékáni titkárnő
  • Mohai Kinga tanulmányi ügyintéző
  • Haffner-Kiss Alexandra kapcsolati referens

Az ünnepségen részt vett, Dr. Szili Katalin a Pécsi Tudományegyetem Universitas Quinqueecclesiensis Alapítvány kurátora, Zsikó Zoltán, a Tolna Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének alelnöke, Gyurkovics János, Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata alpolgármestere. Köszöntőt mondott Dr. Szili Katalin, majd köszöntötte a résztvevőket, végzősöket a Kar dékánja, Prof. Dr. Szécsi Gábor.