Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
0:00
/
Szekszárdon rendezik a következő nyugdíjas dalos találkozót

Idén is megrendezik az Életet az éveknek című nyugdíjas dalos találkozót. Immár harmadszorra kerül tető alá az idősebbek körében töretlen népszerűségnek örvendő program május 17-én. 

A találkozóra tizennégy településről jelentkezett 230 fő. A fellépő nyugdíjasok hetekig próbálnak, hogy egy színvonalas műsort nyújthassanak a jelenlévőknek. A szervezők rengeteget foglalkoznak a program megrendezésével, felosztják a munkát egymás között, így mindenkinek megvan a maga dolga.

Amikor a fő műsornak vége, ebédet kapnak a résztvevők, amelyet a Babits Mihály Kulturális Központ biztosít, ahol a program megrendezésre kerül, majd a szervezők zenés-táncos műsorral kápráztatják el a résztvevőket.

„Bármilyen rendezvényt szerveznek, mindig meghívjuk egymást és olyan jó érzés, hogy ismerősökkel találkozunk! (…) Mindenről tudunk beszélgetni és ez nagyon jó érzés nekünk. Színvonalassá akarjuk tenni ezt a műsort, amivel megbíztak bennünket.” – mondja Szanyóné Pataki Irén.

 

Kép: Nyugdíjasklubok és Idősek "Életet az éveknek" Országos Szövetsége facebook oldal