Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megható poszttal köszöntötte Demi Moore a volt férjét, Bruce Willist.

A színész ugyanis most töltötte be a 68. életévét.

A család elénekelte neki a Happy Birthdayt, Bruce Willis pedig elfújta a tortán a gyertyát – ezt videóban tette közzé Instagramon Demi Moore.

"Boldog születésnapot BW! Annyira örülök, hogy ma téged köszönthetünk! Szeretlek, szeretem a családunkat!
Mindenkinek köszönjük a szeretetet és a jókívánságokat – mindannyian érezzük!"- írta Demi Moore a posztszövegben.


Ahogy korábban mi is írtuk, Bruce visszavonult, mert az afázia nevű betegségben szenved. Rohamok, beszédvesztés, totális leépülés várhat Bruce Willisre a demencia-diagnózisa után, így van most.
A 67 éves sztár minden perce be van osztva, hogy lassuljon az összeomlás, és minél aktívabb, szebb emlékeket hagyjon a gyerekeinek.

Ahogy arról a sajtó beszámolt, 2022-ben abbahagyta a színészi pályát a 67 éves Bruce Willis, mert afáziát diagnosztizáltak nála. Ez a betegség a beszéd- és íráskészséget akadályozza.

„Bruce sok gondolkodás után döntött úgy, hogy feladja a karrierjét, amely oly sokat jelentett számára” – írta akkor a családja közös közleményben.

A 67 éves Willist azóta családja óvó szeretete veszi körül. Felesége, Emma és két kislányuk, Evelyn Penn és Mabel Ray vele van éjjel-nappal, és rengeteg időt tölt a színésszel a volt neje, Demi Moore, és három, már felnőtt lányuk is.
Idén az derült ki, hogy Bruce Willis olyan súlyos demenciával küzd, ami sajnos leépüléssel jár.