Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szeretet komplexitása – élethosszig címmel tart előadást Dr. Papp Miklós görögkatolikus lelkész, morálteológus, egyetemi tanár a Babits Mihály Kulturális Központban, február 14-én, 18:00 órakor.

„Aki „akárhogyan” él, az „akárhova” jut- de talán nem oda, ahová menni szeretett volna „Akárhogyan nem leszünk boldogok. Maga a cél igényel tőlünk egy bizonyos életstílust, menetrendet, életmódot. Bár minden egyes napi lépésünkről előre dönteni képtelenség, de az „életvezetési stílusunkat” ki tudjuk alakítani. A házasoknak is ki kell alakítaniuk a saját házas életstílusukat- ez átháríthatatlan kitüntetettségük és terhük.” – idézet Papp Miklós: A házas életstílus című könyvéből.

A Házasság Hete 2023 rendezvénysorozathoz kapcsolódóan Szekszárdon a Halász Háló Egyesület és a Házashétvégés Közösség szervezésében jön létre ez a program. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.