1 év

Bejelentették azokat az előadókat, akiknek idén esélyük lesz bekerülni a Rock And Roll Hírességek Csarnokába, és a jelöltek közt ott van többek közt az Iron Maiden, a Rage Against The Machine és a Soundgarden is.
 
A Maiden jelölése különösen érdekes, mivel a zenekar már 2004-ben jogosult lett volna a beiktatásra, amire azonban azóta sem került sor, és sokan éppen emiatt tartják hiteltelennek az egész Csarnokot, de idén talán valóban bekerülnek majd Steve Harris-ék. A Rage Against The Machine neve immár ötödször szerepel a listán, de eddig még ők sem jártak sikerrel. Rajtuk kívül szintén esélyes a beiktatásra Kate Bush, Sheryl Crow, Missy Elliott, a Joy Division, Cyndi Lauper, George Michael, Willie Nelson, a The Spinners, az A Tribe Called Quest, a The White Stripes és a 2003-ban elhunyt Warren Zevon.
 
A jelöltekre egy előadókból, zenetörténészekből és egyéb zeneipari szakemberekből álló több mint ezer fős bizottság szavaz majd. A végeredményt májusban teszik közé, a legtöbb voksot kapók beiktatási ceremóniájára pedig valamikor ősszel kerül sor.