Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A közelmúltban rendezték meg a pályaszezon utolsó országos bajnokságát. Budapesten a Lantos Mihály Sportcentrum adott otthont az U20 , U18 és U16 Ügyességi és Gátfutó Atlétikai Magyar Csapatbajnokságnak.

„U16 korosztályban fiú csapataink három érmet is szereztek a versenyen. A verseny első napján magasugró csapatunk kiváló teljesítményt nyújtott. Kiss Bendegúz és Radnóti Gergő hozta az egyéni bajnokságon nyújtott remek eredményt, mindketten átugrották a 170 centimétert. Keller Levente 160 centivel, Máté Ákos 150 centivel ért el egyéni csúcsot, míg Kocsis Martin 155 cm-t ért el. Összesítésben 163 centis átlaggal bajnoki aranyérmet szereztek. Atlétáink felkészítői Gaál László, Klézl Zsuzsanna és Scherer Tamás voltak”

– írja közösségi posztjában a Szekszárdi Sportközpont.


A második napon a súlylökő csapat nagyszerűnek számító 12 méter 48 centis átlaggal ezüstérmet szerzett. A csapat tagjai Keller Levente, Radnóti Gergő, Gréczy Bálint, Gréczy Dániel és Palkó Boldizsár voltak. A Gréczy ikrek és Palkó Boldizsár Kocsis Martinnal és Fejős Mártonnal kiegészülve gerelyhajításban 39.25 méteres erős átlaggal a harmadik helyen végeztek. A dobóatlétákat Gaál László készítette fel.

Gratulálunk a sportolóknak és felkészítőjüknek is!

(fotó: Szekszárdi Sportközpont Facebook oldala)