Kezdőlap SZEKSZÁRD Szekszárd - Közélet

Szombattól vehetsz jegyet a buszon

Sokaknak okozott bonyodalmat a buszjegy vásárlása a járványügyi szigorítások miatt. Ennek most vége. Vehetsz jegyet a buszon.

Az utazás megkezdése jegyhez, bérlethez kötött. A járványügyi szigorítások az élet számos terén hoztak változásokat, szigorodtak a szabályok. Ezek közül az egyik sokakat érintő volt a jegy és bérletváltásának szigora.

SZOMBATTÓL vásárolhatsz a buszon

A Volánbusz járatain szombattól ismét lehetsz jegyet a buszvezetőktől, visszaáll a fedélzeti jegyértékesítés és az első ajtós felszállási rend Szekszárdon is. A társaság közleménye kiemelte a járatokon az első üléssorok továbbra sem használhatók, megmarad a kordonos lezárásuk.

A maszk továbbra is kötelező

Változatlanul mindenki számára kötelező a száj és az orr maszkkal való eltakarása a Volánbusz valamennyi járatán és utasforgalmi létesítményeiben.

Inkább online vásároljon

A Volán kérést tolmácsol az utasok felé. A május 3-án kezdődő érettségi időszakra, valamint a várhatóan május 10-től kezdődő iskolanyitásra tekintettel időben, és lehetőség szerint elektronikus úton vedd meg jegyedet, bérletedet. 

FONTOS és pénztárcát kímélő információ, hogy az első ajtós felszállás újraindulásával egy időben megszűnik az ellenőröknél történő pótdíjmentes jegyváltási lehetőséged.

fotó: pixabay