Kezdőlap SZEKSZÁRD Szekszárd - Közélet

ELMARAD: Virsli, sör jöhet?

Kép: Babits Mihály Kulturális Központ

Frissítés: Berlinger Attila, a Babits Mihály Kulturális Központ ügyvezető igazgatója nevében az intézmény honlapján és közösségi felületein egy tájékoztató jelent meg. Az esemény elmaradását az igazgató azzal magyarázta, hogy sokan egy nyilvános rendezvényre számítottak a jótékonyáginak gondolt akció mögött.

Félreértés történhetett

Farsangi Fánki Délelőtt néven még februárban kedveskedtek a szekszárdiaknak a kulturális központ dolgozói. Nagy sikere volt az eseménynek, minden fánk elfogyott, a városlakók kedves gesztusként értékelték a megmozdulást. Akkor is ugyannyi, azaz 300 darab fánkot osztottak ki, mint amennyi virslit május első napján szerettek volna.

A feltételek is hasonlóak voltak, a mostanival egyetemben külön figyelmeztetve a maszkhasználatra, valamint a járványügyi előírások szigorú betartására.


A munka ünnepének alkalmából 300 adag virslit, hűsítőnek szörpöt osztanak ki a Babits Mihály Kulturális Központ munkatársai. De gondoltak más érzékszerveinkre is, füleinket retro dallamok kényeztetik majd. Sör is lesz, igaz, alkoholmentes verzióban.

A helyszín a Babits Mihály Kulturális Központ mozi felőli oldala. Te ott leszel?

A központ kiemeli, hogy az eseményre a járványügyi előírások legszigorúbb betartása vonatkozik.