4 hét

Szabadtéri tűznél és közlekedési baleseteknél akadt dolga a beavatkozó egységeknek, továbbá egy tűzhelyen felejtett étel miatt is riasztották őket.

Árokba borult kisteherautó péntek az M6-os autópálya 153. kilométerénél, a Budapest irányában tartó pályatesten. A műszaki mentéshez a szekszárdi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet.

Frontálisan ütközött két személyautó vasárnap Mőcsényben, az 5603-as számú út 13. kilométerénél. A baleset helyszínére a szekszárdi hivatásos, továbbá a bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az egyik gépkocsit. A mentőszolgálat a járművek két-két utasát kórházba szállította.

Tűzhelyen felejtett étel kapott lángra 

Tolnán, a Deák Ferenc utcában. A tulajdonos a tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta a lángokat. A szekszárdi hivatásos tűzoltók a forró, izzó konyhai berendezéseket visszahűtötték, az épületet hőkamera segítségével átvizsgálták.

Nagy mennyiségű szemét égett egy szurdokban vasárnap este Szekszárdon, a Porkoláb völgyben. A tűzesethez a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

(Fotó: Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság)