Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A mindenséget átható egyetemes rendben a szándék, a törekvés az, amelyen keresztül a tudat megszervezi saját kiteljesedését. Ez a rend teremti meg a távgyógyítás és más szunnyadó potenciák működésének alapjait. – Így kezdődik Dr. Sági Mária könyve, aki ugyanebben a témában Szekszárdon is tart majd előadást pár nap múlva.

A távgyógyítást taglalja

A Mentálhigiénés Műhely nagy sikerű szabadegyetem programsorozatának újabb előadására invitál, melynek címe és témája Gyógyítás a kvantummezőn keresztül. A témában előad Dr. Sági Mária, a Budapest Klub tudományos igazgatója, a "Távgyógyítás", az "Információs gyógyítás" című könyvek szerzője, a Körbler módszer meghonosítója Magyarországon.

Az esemény helyszíne a Babits Mihály Kulturális Központ Csatár terme, időpontja pedig 2023. március 28., kedd 17:00 óra.

Az ingyenes est háziasszonya Pócs Margit, a Mentálhigiénés Műhely elnöke. Információ elérhető a +36/20-473-0644 és a 74/511-721-es telefonszámon.