Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Úgy tűnik, Lily Collins nem riad vissza az izgalmas, sőt, akár extrém trendektől: most még a szezon sztárjának számító medúza hajat is kipróbálta!

A tavalyi évben a polip frizura hódított, idén már a medúza haj a menő, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a legnagyobb hollywoodi sztárok is sorra követik a trendet. 
Mi az a medúza hajvágás?
– A medúza hajvágás a vízi élőlényhez való hasonlóságáról kapta a nevét, ahol a haj külső rétege rövid bob fazonú, míg a belső réteg hosszú marad – mondja Adam Federico, fodrász.
– Nos, egy medúzát utánoz – a haj felső része a test, a hossza pedig a csápok.
A Jellyfish haircut hódít a nagyvilágban. Lényege, hogy két fő réteget különböztetünk meg benne: egy rövidet és egy hosszút. A vágást érdemes a rövid résszel kezdeni, amely lehet egy arcot jól keretező fazon, pl. egy bob frizura, majd ezt követően dolgozunk az alsó hosszabb rétegen. Ezzel jellyfish, azaz medúza alakot kölcsönzünk a hajnak.

Most Lily Collins, Az Emily Párizsban sztárja vállalta be az izgalmas snittet, ami a retró shag frizurát gondolja tovább izgalmas frufrumegoldással. Gregory Russell sztárfodrász az Instagramon osztotta meg legújabb remekművét:
A kócos, mégis nőies és szexi medúza frizura egyértelműen 2023 egyik legnagyobb slágere lesz. A lényege, hogy a függönyfrufru az arc oldalánál kicsit túllóg, mintha medúzacsápok ölelnék körül az arcot. A különleges fazon szerintünk szuper jól áll Lily Collinsnak!