Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 1600 négyzetméteres telken álló, ezer négyzetméteres, 20 szobás ház az óceánra néz. A család harminc éve élt itt, Williamsék gyerekei is itt nőttek fel.

25 millió dollárért, azaz valamivel több mint 9 milliárd forintért árulja Robin Williams özvegye, Marsha Garces Williams a család otthonát, egy 16 ezer négyzetméteres, 20 szobás házat San Franciscóban – írja az SFGate.

Az 1926-ban épült ház 30 éve került Williamsék tulajdonába, azóta itt éltek, illetve Williams felesége és gyerekei a sztár halála óta is itt laktak. Ez az olasz reneszánsz stílusában épült ház egyike San Francisco legnagyobb lakóingatlanainak. Az ablakok az óceánra és a Golden Gate hídra néznek.

Robin és Marsha Williams a téglákig lecsupaszították, és újraépítették a háromszintes házat, amikor a 90-es években megvették. A luxuslakásban így vannak óceánra néző medencék, könyvtár- és whiskyszoba, és saját bár is. Van médiaszoba, iroda, van benne egy külön luxuslakosztály saját erkéllyel, és egy titkos, fal mögé rejtett pihenő vagy pánikszoba is. A földszinten van konditerem, szauna, és egy külön vendégház is.

Itt egy virtuális túra keretében meg is nézhető a ház!